PROJECTEN

Bouwkundige en installatietechnische inspectie van het expositiegebouw en monumenten en het opstellen van een instandhoudingsbegroting voor 20 jaar.

In samenwerking met Senergy Energie Advies hebben wij de bedrijfspanden van De Nieuwe Stad in Amersfoort voorzien van energielabels.

Voor sportketen Basic-Fit hebben wij voor een deel van de locaties in Nederland de EML checks en EED audits uitgevoerd.

In samenwerking met Senergy Energie Advies hebben wij EED audits uitgevoerd voor horeca organisatie Debuut BV.

Voor de gemeente Rotterdam hebben wij een bouwkundige en installatietechnische conditiemeting uitgevoerd voor dit monumentale pand in Rotterdam.

Verbouwbegeleiding Health Club Kickfit Breda. Voor deze moderne sportschool hebben wij het ontwerp gemaakt en de verbouwing begeleid.

Bouwkundige en installatietechnische conditiemeting volgens de NEN 2767 methodiek voor verschillende scholen in Amsterdam Nieuw West die behoren tot de Stichting Westelijke Tuinsteden. De inspectieresultaten hebben wij verwerkt in een meerjaren onderhoudsprognose (MJOP).

Verschillende monumentale objecten geïnspecteerd voor de gemeente Brielle. De inspecties zijn volgens de NEN 2767 methodiek uitgevoerd en verwerkt in een MJOP.

Bouwkundige en installatietechnische conditiemeting volgens de NEN 2767 methodiek, het opstellen van energielabels en het vervaardigen van een duurzame meerjaren onderhoudsprognose (DMOP) voor de gebouwen van Rotterdam The Hague Airport (RTHA).

In samenwerking met HEVO hebben wij een bouwkundige en installatietechnische conditiemeting uitgevoerd van de dorps- en kulturhusen in de gemeente Aalten. De resultaten zijn verwerkt in een integraal meerjarenplanonderhoudsplan (MJOP).

Compare